Irene haar blog's

blog image

TROTS BEN IK

November 09, 20221 min read

 TROTS BEN IK ALS EEN CLIËNT HAAR DOELSTELLINGEN HEEFT BEHAALD!!!


Ik begeleidde een mevrouw uit Engwierum die graag anoniem wil blijven. Ze kwam bij me met het vraagstuk om te werken aan een groter uithoudingsvermogen en om meer regelmaat te krijgen in haar voedingspatroon. Ze had een mooi BMI, dus afvallen was niet haar grootste prioriteit. Ze wilde haar spierkracht verhogen en afvallen was eventueel een mooie bijkomstigheid.
Ontbijten was niet echt haar ding, ik heb haar aangegeven dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd is van de dag. Hiermee zorg je dat je motor start, maar dan moet je hem gedurende dag wel bijtanken met de juiste brandstof. Koken deed ze niet, ze at alleen rauwe groente en gerookte kip.
Na de juiste coaching en begeleiding op het gebied van voeding en beweging heb ik voor haar verscheidene voedingsweekmenu’s voorgeschreven. Met als gevolg dat ze nu ontbijt, een blender heeft aangeschaft om oa een ontbijtsmoothie te maken en een wok heeft gekocht om een avondmaal te bereiden.
Iedere dag haar trap op en neer loopt in sessies van 4×6, dit 5 maal per week. Halters gebruikt van 2 kilo per arm, dat 2 sessies per dag op verschillende manieren.

Het EINDRESULTAAT was dat haar spiermassa was toegenomen en ze een groter uithoudingsvermogen had gekregen, zich daardoor fitter, energieker voelde en beter sliep.

WIL JIJ DIT NU OOK??? Ik zal per individu bekijken waar de behoefte ligt en wat je aankan. Om vervolgens een plan van aanpak te maken om zo het eindresultaat te behalen.
Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met me op via www.onetofit.nl of stuur een mail naar info@onetofit.nl voor meer informatie.

blog author image

Irene

Mijn naam is Irene Kuperis-Noordberger, gediplomeerd gewichtsconsulente, leefstijlcoach & ervaringsdeskundige in afvallen en voeding.

Back to Blog

Je kunt me vinden op👇
0648275255