Tarieven en Pakketten

tarieven 2024

EEN KORT LEEFSTIJLPROGAMMA

€250,-

Ben je al je hele leven bezig met gezond eten, maar willen die kilo’s er maar niet af en weet je niet waar dit aan ligt? Wil je meer te weten komen wat je kunt eten om je leefstijl te verbeteren? Dan is een kort leefstijlprogramma misschien iets voor jou!!

Wat krijg je voor dit geld?

In 4 weken tijd leer je etiketten lezen en te begrijpen, beleef je een supermarkt safari , ontvang je een uitgebreide coachingsessie met de nodige tips en handvatten om een gezondere leefstijl te creëren. En zullen we gaan wegen en meten..

Voor wie?

Individueel d.m.v. 1 op 1 coaching of in groepsverband.

Blij met je Lijf

€720,-

Meest Gekozen!

6 maanden traject waarbij we 1x in de twee weken gaan onder andere gaan wegen en meten. We starten met een intakegesprek van ± een uur, waarin ik je motivatie en doel helder wil stellen. Je krijgt van mij een voedingsanalyse, voedingsadvies, tips & handvatten om body en mind in evenwicht te krijgen en te behouden.
Er wordt bij One To Fit met de Puurgezond methode gewerkt, wat betekent dat je zonder zorgen kan en mag genieten van je eten, zonder dat je nog zorgen hoeft te maken hoeveel calorieēn je hebt gegeten. |k zal je geen dieet voorschrijven, want ik ben van mening dat een dieet geen zin heeft. Een dieet is van korte duur, ik zal je iets voorschrijven wat je je hele leven kan volhouden en je coachen op mindset en gedragsverandering.
Daarnaast zal ik ook kijken naar je slaappatroon en ontvang je van mij de nodige tips om beter in slaap te vallen. Mocht je in de overgang zitten, dan wordt dit ook behandeld.


Specialisaties:

- Overgang & menopauze

- Stress

- Positieve Psychologie

- Afvallen

- Slaap

- Ouderen

- Emotie-eten

ALL-IN PAKKET

€500,-


We starten met een intakegesprek van ± een uur, waarin ik je motivatie en doel helder wil stellen.
Je krijgt van mij een voedingsanalyse, voedingsadvies, tips & handvatten om body en mind in evenwicht te krijgen en te behouden. Daarnaast is de frequentie iedere week in plaats van één keer
in de 2 weken bij een blij met je lijf leefstijlprogramma.

De meeste mensen kiezen voor een blij met je lijf leefstijlprogramma, aangezien de gedragsverandering pas plaats vindt na ongeveer 3 maanden. En het zal zonde zijn als je weer terugvalt in je oude patroon, vindt je niet?

ONDERHOUDSPAKKET

EEN STOK ACHTER DE DEUR CONTRACT

€400,- of €260,-


Een jaarcontract, 1 keer in 2 á 3 weken
of 1 keer in de maand voor €400,-.

Een halfjaarcontract, 1 keer in de 2 á 3 weken of 1 keer in de maand voor €260-.

EENMALIG VOEDINGSADVIES

€79,99,-


( circa 60 min )inclusief tips en tricks & handvatten, meten en wegen en antwoord op je vragen wat betreft het verbeteren van je leefstijl voor €79,99-.

Je kunt me vinden op👇
0648275255