Wat zeggen mijn klanten?

Client wil graag anoniem blijven


"Ik eet veel meer dan ik gewend was en val tot mijn verbazing ook nog af. Sinds ik bij Irene een blij met je lijf leefstijlprogramma ben aangegaan, is mijn ontlasting aanzienlijk verbeterd en heb ik geen last meer van diarree. Voel me veel fitter, energieker en mijn haar ziet er ook beter uit. Die lastige snaaimomenten zijn gelukkig ook voorbij. Ik heb bij meerdere dieetgroepen gelopen, maar dat hielp uiteindelijk niet. Het fijne aan Irene is, dat ze behalve voeding/weegschaal ook verder kijkt. Ze pakt de oorzaak aan waarom het eerst niet lukte, wat een diëtist nog nooit bij mij heeft gedaan. Je kunt ook voor andere vragen bij Irene terecht. Ik ben erg blij dat ik de stap heb genomen om met One To Fit contact op te nemen want Irene luistert goed, geeft hele goede adviezen en heerlijke recepten. Ik voel me fantastisch en trots omdat ik dankzij Irene onder de 90 kilo weeg en dat is in 5 jaar niet gebeurd."

Tineke Bijker

"Ik kan aan de voeding die Irene van One To Fit voorschrijft merken dat mijn ontlasting aanzienlijk is verbeterd. De ontlasting is vaker en steviger van structuur, voorheen zat ik veel langer op de toilet. Daarnaast heb ik geen lekkere trek meer in de avond, voel ik me fitter dan voorheen en mijn maagzuur is verdwenen. Irene kijkt behalve de voeding ook naar andere leefstijl gerelateerde dingen. Aangezien ik het met haar overal over kan hebben, werken de gesprekken motiverend en geven mij een bepaalde rust. Het fijne is dat ze vraag achter de vraag stelt en zo er probeert achter te komen waar de emoties vandaan komen. Vaak heeft dit met je opvoeding en verleden te maken."

Antoinet van Valen

"Ik ben zéér blij dat ik contact heb opgenomen met One To Fit, want Irene die behandeld alle facetten die met eten & mindset te maken hebben. Dus waarom je eet, wat je eet en wanneer je eet, maar ook hoe doorbreek je bepaalde oude patronen.
Elk consult krijg je heerlijke recepten mee en de gesprekken gaan van gezellig tot een serieus onderwerp en een luisterend oor. Irene heeft me op het juiste spoor gezet, ik ben op de goede weg. Ik ben er nog niet, vandaar dat ik me langer laat begeleiden en coachen dmv een onderhoudscontract van een jaar."

Ytsje Visser


"Ik ben blij dat ik contact met Irene van One To Fit heb opgenomen, want voor het eerst in mijn leven heb ik iets gevonden wat bij me past. Dit in de zln variatie met lekker eten, waarbij je ook nog afvalt!! Als ik nu weer terugga naar mijn oude eetgewoonten, dan proef je hoeveel zout je eigenlijk binnenkrijgt.
"Ik eet nu gevarieerder en producten die ik voorheen nooit at. Het is niet meer standaard aardappelen, groente en vlees wat de pot schaft.
Er is een wereld voor me open gegaan sinds ik bij Irene van One To Fit loop. Omdat ze in ieder consult met een nieuw product komt wat ik niet ken en het leuke hiervan is, dat ik het ook gelijk mag proeven.

Irene is een heel spontaan persoon, ze is heel toegankelijk en komt niet zoals andere coaches met het wijzende vingertje.
Ik raad iedereen Irene van One To Fit aan, omdat ze zich niet alleen op afvallen richt maar alle aspecten van een gezondere leefstijl meeneemt. Maar de recepten die zijn fantastisch, het is gewoon een feestje van wat ze voorschrijft." Er is een wereld voor me open gegaan, omdat Irene in ieder consult met een nieuw product komt, wat ik niet ken en dat ik gelijk mag proeven."

mevrouw uit Burum


"Vorig jaar had ik last van een burn-out, na een maand of zes ging het een stuk beter en besloot ik om weer bewust bezig te gaan met voeding en beweging. Terwijl ik met moeite mijn gezonde leefstijl probeer op te pakken, sta ik in de Jumbo een etiket te lezen van een pak kokosyoghurt. Op dat moment word ik door een dame aangesproken die mij complimenteert met het feit dat ik überhaupt een etiket lees, iets wat veel mensen blijkbaar nooit doen. We raakteen aan de praat en ze vertelde me dat ze gewichtsconsulente is en geeft me haar visitekaartje. Het gesprek laat me niet los, ik wil graag een gezond gewicht bereiken. Maar merk dat ik het moeilijk vind om de draad zelf op te pakken en besluit om contact op te nemen met One To Fit. In eerste instantie ga ik ervan uit dat mijn bezoeken aan een gewichtsconsulente inhouden dat ik een preek krijg over wat ik wél of niet moet gaan eten, om vervolgens met een steng dieet naar huis wordt gestuurd. Het tegendeel is waar, ik krijg geen dieet. Maar word met heerlijke weekmenu's die zijn gebaseerd op mijn persoonlijke voorkeuren naar huis gestuurd. De menu's zijn makkelijk, niet duur, gezond en allemaal verkrijgbaar in de supermarkt!!! Uiteraard verleer je je oude gewoontes niet zomaar af en ga ik dan ook af en toe voor de bijl. Irene tikt je niet op de vingers, maar blijft je motiveren. Gemotiveerd om na te denken waaróm ik de neiging blijf houden om te snoepen, na te denken wat de reden is dat ik deze slechte eetgewoontes heb ontwikkeld. En hoe ik dat patroon kan doorbreken. Gemotiveerd om door te zetten als de waardes van de weegschaal niet aangeven wat ik wil door het positieve te benadrukken. Gemotiveerd om een gezonde leefstijl te ontwikkelen. We hebben dan ook fantastisch gesprekken, meestal veel langer dan de geplande halfuurtjes. En kom zeer gemotiveerd thuis met stof om over na te denken. In de traject doorlopen we (het is echt een gezamenlijk traject) samen het proces van het doorbreken van de oude patronen en het ontwikkelen van nieuwe. Langzaam maar zeker veranderen mijn gedachten over eten, ik moet niet diëten en alle slechte dingen laten staan. IK WIL mijn leefstijl aanpassen en een gezond gewicht bereiken. Mijn 'opleiding' zit er op, maar we zijn er nog niet. Irene stelt voor om een jaarcontract te nemen om de nodige begeleiding te kunnen blijven geven. Maar ik hik aan tegen de kosten en ze stelt voor om deze in maandelijkse termijnen te betalen. Zo blijft mijn bankrekening op gewicht en ben ik verzekerd van een jaar lang super begeleiding op weg naar een gezond gewicht."

Theresia Smit

"Het fijne bij Irene van One To Fit is, dat de recepten die ze geeft om af te vallen, heerlijk zijn. Een bijkomend voordeel is dat het hele gezin kan mee eten. Zelfs mijn man vindt het heerlijk, dit terwijl hij niet zo'n makkelijke eter is. Ze hebben gewoon thuis zitten vreten, het was net of ze heel lang niet hadden gegeten. Zo lekker vonden ze het!! Daarnaast ben ik in 2 weken tijd 2,4 kilo afgevallen, dit met normaal eten."

Tsjikke de Boer

"Ik heb in het verleden tig pogingen geprobeerd om af te vallen, maar bleef maar honger hebben. Want dat mocht niet en dat mocht niet

.Bij Irene van One To Fit mag je in principe alles eten, want het is en voelt niet als een dieet. Alleen je maakt de bewustere keuzes zodat je geen terugval krijgt. Het fijne aan de consulten bij Irene is, dat ze ook dingen laat proeven en dat alles wat ze voorschrijft gewoon verkrijgbaar is in de supermarkt.

Gerda Antonissen

""Sinds ik bij Irene van One To Fit een blij met je lijf leefstijlprogramma ben aangegaan, voel ik me niet alleen blijer met mijn lijf. Maar ik kan ook een halve medicijn verminderen tegen mijn hoge bloeddruk. Daarnaast is mijn cholesterol aanzienlijk verbeterd en ben al heel wat centimeters rond mijn buik en taille kwijt. Het eten wat Irene voorschrijft is héérlijk en ben in slechts 6 weken tijd 6,2 kilo afgevallen."

Lieneke Algra

"Ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet om wat aan mijn leefstijl te doen en met Irene van One To Fit in zee te gaan. Mijn suikerwaardes zijn weer gestabiliseerd naar normale waardes. Dit komt mede omdat ik geen tussendoortjes meer neem.
Daarnaast smul ik van de heerlijke recepten die Irene voorschrijft, het is eigenlijk véél lekkerder dan wat ik voorheen at en ik heb ook geen hongergevoel meer.
Ik ben minder moe en minder snel uitgeput als ik bv een trap op loop.
Daarnaast is mijn ontlasting aanzienlijk verbeterd, voorheen kon ik maar 1 of 2x in de week naar de wc. Dat is veranderd in 1 of 2x per dag. WAT EEN VERSCHIL!!!
Het cadeautje dat ik kreeg omdat ik klant werd, nl het eetmaatje is ideaal. Daardoor meet je precies af wat je wil eten die dag.
Ik was heel blij verrast en tevreden dat mijn VETMASSA IN 4 WEKEN TIJD IS GEDAALD MET 5,2%. Kortom, ik ben een tevreden cliënt. Zelf mijn man is 4 kilo afgevallen wat een mooie bijkomstigheid is.
"De gesprekken met Irene leveren mij veel motivatie op en de juiste stok achter de deur om door te gaan. Doo Irene haar knowhow en kennis komt ze met zeer bruikbare tips voor lichaam als geest. Daarnaast vind ik het fijn dat je behalve voeding, ook voor andere vragen bij haar terecht kan."

Henk en Atty Beenen

"Ik ben meer baas geworden over mijn eigen lichaam en het voedsel is niet de baas. Daarnaast voel ik me veel meer sterker en energieker. De gesprekken met Irene leveren mij de juiste motivatie op om door te gaan met gezonder leven.
Door Irene haar knowhow en kennis komt ze met zeer bruikbare tips en recepten, die zeer nuttig zijn voor lichaam en geest. Tevens kun je bij Irene behalve voeding ook voor andere leefstijlgerelateerde vragen terecht. Want wat Irene altijd zegt, "Alles dient in balans te zijn, het één heeft weer effect op de ander." Daarom raad ik haar iedereen aan."

Marit Walda

"Irene neemt echt de tijd voor je en gaat alles wat met lichaam en geest te maken heeft bij langs. Alles hoort namelijk bij elkaar, er zit altijd een verhaal achter de emoties waarom iemand eet. Ik vind het heel fijn dat ze hier de tijd voor neemt en aandacht aan besteedt. Daarnaast is alles bespreekbaar bij Irene, stelt ze de juiste vragen, geeft heerlijke recepten en praktische tips en handvatten.

Gryt van der Ploeg

"Irene legt alles rustig en duidelijk uit. En dat niet alleen, omdat je mindset ook veranderd maak je bewustere keuzes. Het allerbelangrijkste na 4 weken is dat ik nu al veel meer energie heb en dat mijn opgeblazen gevoel weg is en dat ik ook nog 2 kilo ben afgevallen."

Client wil graag anoniem blijven

"Ik kan het bijna niet geloven maar ik ben 10 kilo kwijt"
4 oktober 2021, daar waar het allemaal begon. Ik zag een advertentie op Facebook voorbij komen van Irene. Ik heb haar website bekeken en grondig doorgelezen maar ook haar Facebook en Instagram. Ik was nieuwsgierig en wou weten wie Irene was, maar vooral wat ze deed! Het leek allemaal goed, de reviews die ik las, de info die ik zag en foto's van cliënten die zij al had behandeld. Maar er gingen honderden gedachten door me heen.. want Irene zou de zoveelste al zijn die vol goeie moed zou zeggen: "Ik kan jou helpen je doelen te behalen!" En dit had ik immers al vaker gehoord..

Toch heb ik de stoute schoenen aangetrokken en Irene een bericht gestuurd. Ze stelde voor om mij die avond te bellen. Ik dacht dat is prima, want aanhoren kan natuurlijk altijd. Als ik dan nog zou twijfelen of geen goed gevoel zou hebben kon ik altijd nog terug, ik zat immers nergens aan vast.
Maar deze vrouw, wat een lieverd. Zo begripvol. Ik meen mij nog te herinneren dat ik de eerste keer aan de telefoon ook moest huilen, omdat ik het zo zat was! Altijd maar negatief denken over mezelf. Altijd maar weer die gedachte dat ik niet goed genoeg was. En natuurlijk is dit een zaadje wat in mijn hoofd is gepland door de pesters die het mij dagen, weken, jaren moeilijk hebben gemaakt.
Irene stelde voor om eens een kennismakingsgesprek bij haar thuis te doen. Zodat ze mij meer uit kon leggen. 19 oktober kon ik bij haar langs komen, en zo gezegd zo gedaan! Zo fijn als ze aan de telefoon was, zo fijn was ze ook in het echt! Maar alsnog bleef ik enorm sceptisch, want Irene zou de zoveelste "dieetgoeroe" zijn die me zou gaan helpen. Ik geloofde er eigenlijk niet meer zo in! Want hoe zou het haar wel lukken dan?! Maar, ondanks mijn twijfels heb ik toch een contract bij haar afgesloten, voor een halfjaar.
2 november ben ik dan ook daadwerkelijk begonnen het traject te volgen. Ik kreeg veel hulp en vooral ook veel steun van Irene. In deze periode was ik ook gestart met therapie maar ik merkte dat ik daar niet op mijn plek zat. Dit besprak ik ook altijd als ik bij Irene was, ik vertrouwde haar zo véél meer dan de therapeut waar ik was. Irene heeft mij geadviseerd mijn verhaal bij haar te doen en ze zou mij helpen waar ze kon, ik ben toen ook gestopt met therapie want ik had meer aan Irene.
Inmiddels ben ik een halfjaar bij Irene en is mijn halfjaarcontract afgelopen en ben ik bijna 10 kilo kwijt. Ik kan het zelf soms niet eens geloven en dan te bedenken dat dit alleen door het aanpassen van voeding komt. Doordat ik elke maand foto's maak van mezelf zie ik echt verschil, dit motiveert mij enorm.

Ook sinds de laatste anderhalve maand ben ik begonnen met sporten, voornamelijk krachttraining maar ik heb ook een poos gezwommen., dit ook voor de spieren en ik merk hierdoor ook wel resultaat. Sporten blijft voor mij een ding, het voelt af en toe als een blok aan mijn been en ik vind het echt niet altijd even leuk! Momenteel ben ik gewisseld van baan, een drukke en lange baan en probeer ik rust en balans te vinden waarbij sporten even achterblijft maar zeker wel van plan ben weer te gaan! Met Irene kan ik ook altijd goed praten over deze dingen en dat vind ik erg fijn.
Momenteel heb ik een onderhoudscontract bij haar afgesloten om toch nog even die stok achter de deur te houden. Ik ben erg benieuwd waar ik over een jaar sta! Ik raad dan ook iedereen aan die kilo's wil verliezen om naar Irene te gaan omdat zij een fijne, lieve en positieve vrouw is die ALTIJD een luisterend oor biedt. Iets wat ik erg belangrijk vind bij een proces waar je veel moeite en verdriet mee ervaart. En de resultaten?! Die komen vanzelf! Irene is je leidraad, een houvast. Maar uiteindelijk ben JIJZELF degene die het moet doen. Jij bent diegene die de knop om moet zetten, die er voor moet gaan, ook al kost het soms bloed, zweet en tranen! Maar als je die "fase" hebt gehad kan je alleen maar rete trots op jezelf zijn!

Je kunt me vinden op👇
0648275255