Over mij

DE JUISTE MANIER VAN AFVALLEN = LIFE CHANGING


Wil jij graag wat kilo’s kwijt en kiezen voor een juiste leefstijl? Ben jij het ook zat om weer aan te komen nadat je het zoveelste dieet hebt gevolgd? Wil je niet meer jojo-en en daarnaast afrekenen met een negatief zelfbeeld?


Laat mij van One To Fit je dan helpen om het diëten voorgoed vaarwel te zeggen. Daarnaast te kiezen voor een blijvende gedragsverandering, namelijk een nieuwe way off live!!

Mijn naam is Irene Kuperis-Noordberger, gediplomeerd gewichtsconsulente, leefstijlcoach & ervaringsdeskundige in afvallen en voeding.
Óók ik heb in het verleden verschillende diëten geprobeerd, shakes gebruikt en pillen geslikt. Maar viel steeds weer terug in mijn oude patroon, waardoor ik snel weer op mijn oude gewicht was of zelfs meer, Het welbekende jojo-effect was geboren. Ik was 20 kilo zwaarder dan dat ik nu weeg en was het zat om alsmaar te worstelen met mijn gewicht!!!

Om de nodige kilo’s kwijt te raken ben ik erachter gekomen dat het niet alléén om de calorieën gaat. Vaak was er een reden waarom ik weer de mist in ging. De oorzaak moest worden aangepakt, anders was ik binnen de kortste keren weer terug op mijn oude gewicht. Ik ben bij mezelf te rade gegaan wat ik miste in mijn leven. Vaak zat er een emotie achter waarom ik telkens de mis in ging, Wat zou het me opleveren als ik de nodige kilo’s zou kwijtraken, waar had ik behoefte aan? Aan een schouder om te huilen of iemand die echt naar je luistert?
Wat de emotie ook was, deze pakte ik als eerste aan, aangezien dit vaak de reden was dat het afvallen niet lukte. Zo ben ik in 2 jaar tijd 20 kilo afgevallen door me eerst specifiek te richten op wat er nu fout ging. En wat ik kan, kan jij ook en dat wil ik je graag leren.

Er moest wat veranderen, maar wat??

Je dient juist bewust te worden van wat je eet en je gedrag hierop aan te passen.

Vaak moet je juist meer eten om af te vallen!!!

Je lichaam komt in een bepaalde spaarstand als je te weinig eet. Zie je lichaam als een auto, waarmee je 16 uur op de weg zit. Het is verstandig om ’s ochtends met de juiste brandstof te tanken en gaande de dag deze bij te vullen, want anders dan komt hij niet vooruit en heeft geen energie meer. Je raakt als het ware uitgeput en je haalt je eindstation niet. Diëten heeft geen zin, je lichaam slaat alles op wat hij binnenkrijgt. Je valt af door juist meer te eten!!!! Door wilskracht en doorzettingsvermogen heb ik al jaren hetzelfde gewicht en wil nooit meer terug naar mijn “oude ik”. Ik voel me veel zekerder in mijn vel, daarnaast heb ik ook een groter uithoudingsvermogen gekregen.

Ik schrijf je geen dieet, shakes of pillen voor, alleen het juiste voedingsadvies. Je zult zo puur en onbewerkt mogelijk eten, dus zonder pakjes en zakjes. In pakjes en zakjes zitten vaak veel E nummers, wat een negatief effect heeft op je lichaam. Aspartaam bv is zo'n E-nummer die ik adviseer bewust te vermijden, aangezien dit 92 ziekteverschijnselen kan veroorzaken. Tevens maak ik gebruik van de 80/20 regel, wat inhoudt dat je echt weleens een wijntje mag drinken of een patatje mag eten. Het moet namelijk geen straf worden om iets aan je gewicht te doen, het wordt een verandering in je leefstijl wat je je hele leven zult meedragen.

Specialisaties:
- Overgang & menopauze
- Stress
- Positieve Psychologie
- Afvallen
- Slaap
- Ouderen

  • - Emotie-eten


Ik werk met de Puurgezond methode, wat inhoudt dat ik je leer om zo onbewerkt mogelijk te eten met pure producten. We zullen geen calorieën tellen, maar ik zal je leren om te focussen om meer groente te eten en meer te genieten ( mindful) van je eten.
Wist je dat de Nederlander gemiddeld maar 180 gram groente per dag eet? Dit is natuurlijk veel te weinig! Mijn advies luidt dan ook tussen de 300 en 500 groente per dag te eten. Deze heb je nodig voor de nodige vitamines, mineralen en vezels.

www.puurgezond.nl

Daarnaast werk ik ook op ambulante basis, dus mocht je niet in de gelegenheid zijn om naar mijn praktijk te komen, dan kom ik graag jouw kant op. Ook online mogelijk.. Je kunt me bereiken op telefoonnummer 06-48275255 of stuur een mail naar info@onetofit.nl en ik neem contact met je op.

Tevens heb ik ervaring met een niet aangeboren hersenletsel en weet als geen ander hoe moeilijk het is om verandering aan te brengen in je leefstijl. Maar door doorzettingsvermogen kun je meer bereiken dan te denkt! Het vinden van de juiste balans in je voeding, slaap/stress en andere leefstijl gerelateerde vragen is daarom zeer van belang. En daarbij help ik je graag bij!!!

mijn oude en nieuwe ik


Aangesloten bij de BGN (Beroepsvereniging gewichtsconsultenten)

Als gediplomeerd gewichtsconsulent ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging gewichtsconsulenten.


Om lid te blijven van de BGN is het vanzelfsprekend dat je jezelf blijft ontwikkelen in kennis van voeding.

Heb je vragen of interesse in een gratis kennismakingsgesprek
BEL 06-48275255 OF KLIK OP ONDERSTAANDE LINK.

Je kunt me vinden op👇
0648275255