Irene haar blog's

Super trots op mijn klant

November 09, 20222 min read

Supertrots op mijn klant. Ik begeleid een meneer die in totaal 55,5 cm over zijn hele lichaam is afgenomen. Zijn borstomvang is met 8 cm kleiner geworden, zijn taille met 14 cm en zijn buik met maar liefst 16 cm afgenomen. Zoals je ziet zijn dit niet alle centimeters, ik meet namelijk op verschillende plaatsen van het lichaam. Door meer te bewegen en een beter voedingspatroon aan te houden, heeft hij dit kunnen bereiken. Ik heb hem voedingsdagboeken voorgeschreven die op hem van toepassing zijn.

Ik schrijf voor iedereen een ander voedingsdagboek voor, want niet iedereen heeft dezelfde dagelijkse energiebehoefte. Hierbij rekening houdend met leeftijd, lengte, gewicht en de dagelijkse beweging. Door hem de juiste handvatten te geven voelt hij zich fitter en vitaler dan ooit tevoren. Hij voelt zich 10 jaar jonger!! Daarnaast heb ik hem adviezen gegeven over de mogelijkheden om meer te bewegen en om dit langzaam op te bouwen in verband met de spierpijn en spieropbouw.
Ondanks de maand december, waarbij meneer niks heeft laten staan, is hij toch afgevallen. Dit door de volgende dag zijn nieuwe lifestyle weer op te pakken. Je kunt zeker een gebakje nemen op zijn tijd of dat ene glaasje wijn. Ik zeg maar zo, het is echt niet zo dat je niks meer mag eten. Maar door het veranderen van je voedingspatroon, raakt je maag hieraan gewend en wil je nooit meer terug naar je oude ik. Voornamelijk als je ziet dat een of meerdere broekmaten kleiner past. Ik leer je hoe je voortijdig nee kunt zeggen zonder dat je je bezwaart voelt en hoe je dit kunt volhouden.

Wil jij dit ook en je 10 jaar jonger voelen?? Neem dan vandaag nog contact met me door te bellen naar 06 48275255 of stuur een mail naar info@onetofit.nl voor een vrijblijvende afspraak.

blog author image

Irene

Mijn naam is Irene Kuperis-Noordberger, gediplomeerd gewichtsconsulente, leefstijlcoach & ervaringsdeskundige in afvallen en voeding.

Back to Blog

Je kunt me vinden op👇
0648275255