Irene haar blog's

blog image

Mijn eigen verhaal

November 09, 20222 min read

Óók ik heb in het verleden geworsteld met mijn gewicht. Vele diëten hebben de revue gepasseerd, ik heb ge-Sonjabakkerd, Montignac gevolgd, herbalife, pillen geslikt en shakes gebruikt. Je kunt het zo gek niet denken. Afvallen ging snel, maar zodra ik weer 'normaal' ging eten, was ik binnen de kortste keren weer terug op mijn oude gewicht of zelfs meer, dus ik voel je pijn en frustratie. "Waarom lukt het nou niet", dacht ik bij mezelf. Vervolgens ga je weer diëten en beland je in de zoveelste vicieuze cirkel.

😬

Er moest nu echt wat gebeuren en me niet meer laten verleiden door het zoveelste dieet, wat je toch niet je hele leven volhoudt.

Naar mijn mening heeft diëten geen zin, een dieet is namelijk voor korte duur. Daarnaast kost het je onnodig veel geld, is het niet echt lekker en mis je de nodige voedingsstoffen! En je kunt niet meer leuk meedoen omdat je op dieet bent.

Ik wilde iets vinden wat bij me past en wat ik wél zou kunnen volhouden! Dat is geen dieet, maar een leefstijl ontwikkelen waarbij je ook nog kunt genieten van een wijntje of een taartje op zijn tijd.  

Door aanpassingen in mijn leefstijl, ben ik al jaren op hetzelfde gewicht en ben ik 20 kilo afgevallen. Alleen het zal je tijd en energie kosten om het juiste gewicht te behalen en te behouden. Wat is er dan fijner dat je door een coach wordt geholpen die hetzelfde pad heeft bewandeld.

Bij mij leer je omgaan met bewustwording en gedragsverandering. Je dient je eerst namelijk bewust te worden wat je valkuil is, voordat je iets kan aanpassen en vervolgens treedt er gedragsverandering op.

Ik zal geen dieet voorschrijven en we zullen geen calorieën tellen. Maar je ontvangt van mij het juiste voedingsadvies wat op jouw lijf is geschreven, wat je je hele leven kan volhouden!!  

Ik ben al ruim 10 jaar op hetzelfde gewicht.

EN WAT IK KAN, DAT KAN JIJ OOK. EN DAT WIL IK JOU GRAAG LEREN. 

Spreekt jou dit aan? Dan wil ik van One To Fit je graag uitnodigen voor een gratis gesprek om te kijken wat ik voor jou kan betekenen!!

Klik op www.onetofit.nl voor meer informatie of bel of app vrijblijvend naar 06 48275255 en kom langs voor een gratis gesprek.   (dit is mijn eigen ervaring)

blog author image

Irene

Mijn naam is Irene Kuperis-Noordberger, gediplomeerd gewichtsconsulente, leefstijlcoach & ervaringsdeskundige in afvallen en voeding.

Back to Blog

Je kunt me vinden op👇
0648275255