Irene haar blog's

blog image

Ik zal je geen dieet voorschrijven..

November 09, 20221 min read

Herken je dit? Nadat je een dieet hebt gevolgd, je snel weer terugkeert naar je oude gewicht of zelfs meer? Wat is er dan fijner dat je door iemand wordt begeleid die hetzelfde pad van afvallen en diëten heeft bewandeld. Die dus weet wat je doormaakt bij de frustratie dat het afvallen niet lukt en de pijn en onzekerheid herkent die je voelt in je lichaam? Om van die onzekerheid af te komen, ga ik je helpen door je te begeleiden en je coachen in bewustwording en gedragsverandering.

Je dient je eerst namelijk bewust te worden van wat je valkuil is en vervolgens treedt er gedragsverandering op. Ik zal je geen dieet voorschrijven, want een dieet is naar mijn mening iets tijdelijks. Daarnaast kost het je onnodig veel geld, is het niet echt lekker en mis je de nodige voedingsstoffen. En hoe frustrerend is het om ' weer nee' te zeggen omdat je op dieet bent.

Je zult van mij uitgebalanceerde recepten ontvangen, waar het hele gezin van kan mee eten. Alles is gewoon verkrijgbaar in de supermarkt, dus niks geen dure dieetproducten en het hele gezin kan mee eten. Je zult weer normaal gaan eten op een uitgebalanceerde manier, waar ook een wijntje of een patatje op zijn tijd bij hoort.

Graag nodig ik van One To Fit je uit voor een gratis gesprek om te kijken wat ik voor jou kan betekenen. Klik op www.onetofit.nl of

📞

bel/app naar 06-48275255 voor meer informatie.

BGN geregistreerd - vergoeding tot €250,- mogelijk

blog author image

Irene

Mijn naam is Irene Kuperis-Noordberger, gediplomeerd gewichtsconsulente, leefstijlcoach & ervaringsdeskundige in afvallen en voeding.

Back to Blog

Je kunt me vinden op👇
0648275255