Irene haar blog's

Apetrots ben ik als gewichtsconsulente.

November 09, 20222 min read

Apetrots ben ik als gewichtsconsulente.
Op de eerste foto woog Pieter 100 kilo en op de tweede foto woog hij 83 kilo.

Op 2 mei vorig jaar vroeg Pieter mij om hulp wat betreft zijn gewicht. Op een feestje kwam hij erachter dat hij dikker was vergeleken met de andere mannen. Dat was het moment dat hij besloot om de knop definitief om te zetten. Ik heb hem uitgelegd wat mijn strategie is en Pete Wiersma besloot om een all-in pakket af te sluiten van 3 maanden. Aan de hand van zijn voedings voor- en afkeuren heb ik een voedingsweekmenu opgesteld, wat voor hem van toepassing is. Wat hem opviel, dat het geen crashdieet was, maar dat hij juist meer moest eten.

Afvallen door te eten, het klinkt bijna te mooi om waar te zijn!!!
Het mooie was, dat hij hierdoor ook nog een halve kilo per week afviel en het eten ook nog lekker vond!! Pete vertelde me dat hij beter slaapt, zich fitter en energieker voelt. Hij heeft veel aan het nieuwe voedingspatroon en de nodige tips en tricks gehad en wil nooit meer terug naar zijn oude ik.
Het mooie van alles is, dat zijn slechte cholesterol (ldl) is gedaald. Met de juiste voeding en beweging, zijn de waardes weer normaal en kan hij hoogstwaarschijnlijk stoppen of minderen met zijn medicijnen (statines). Vorig jaar had Pete erg last van zijn knieën door zijn overgewicht, maar deze pijn is door het afvallen helemaal verdwenen. Nu bijna 1 jaar verder is Pete Wiersma 17 kilo lichter en 51 cm verloren.

Wil jij net zoals Pete Wiersma de nodige kilo’s kwijt, je fitter en energieker voelen? Kiezen voor een blijvend resultaat door bewustwording en gedragsverandering?
Neem dan nu de juiste stap en ik zal samen met jou onderzoek doen naar wat precies de reden is dat je bent aangekomen. Als je niet weet wat je valkuil is, riskeer je weer terug te vallen in je oude patroon en dat willen we jullie voorkomen.
Neem vandaag nog vrijblijvend contact met me op via 06 48 275 255 en ga voor de blijvende gedragsverandering.

blog author image

Irene

Mijn naam is Irene Kuperis-Noordberger, gediplomeerd gewichtsconsulente, leefstijlcoach & ervaringsdeskundige in afvallen en voeding.

Back to Blog

Je kunt me vinden op👇
0648275255