Irene haar blog's

11 KILO KWIJT

November 09, 20221 min read

TROTS, TROTS en nog eens TROTS op deze cliënt,11 KILO KWIJT in 1,5 maand tijd.
Begin december kwam een mevrouw bij ons langs met het vraagstuk om de nodige kilo’s kwijt te raken. Tevens wilde ze graag een gevarieerder eetpatroon ontwikkelen, waarbij het hele gezin kon mee eten.
Omdat ze zich fitter en energieker wilde voelen en minder last wilde hebben van snaaimomenten, zijn er uitgebalanceerde weekmenu’s voor haar gemaakt. ’Voorheen had ze 's avonds last van snaaimomenten, maar nu heeft ze geleerd om NEE te zeggen zijn die helemaal verdwenen.
Het resultaat is dat ze zich fitter en energieker voelt, beter slaapt, haar ontlasting is verbeterd, ze heeft geen opgeblazen buik meer en is overdag minder moe.
Daarnaast gaf ze aan dat de menu’s héérlijk zijn. Ze heeft een andere manier geleerd om te koken, zonder gebruik te maken van pakjes en zakjes. Maar juiste met verse onbewerkte kruiden en producten.
Tevens vindt ze het fijn dat het wegen met kleren aan kan!!!
Vandaag was de 5e keer dat ze op de weegschaal stond. En de weegschaal gaf 11 kilo lichter aan dan begin december. Iets om trots op te zijn!!!!

Wil jij dit nu ook? Je zekerder over jezelf voelen, meer energie hebben en beter slapen? Dat kan!!
Door contact met ons op te nemen via www.onetofit.nl of bel vrijblijvend 06 48275255 en kom langs voor een gratis gesprek.

blog author image

Irene

Mijn naam is Irene Kuperis-Noordberger, gediplomeerd gewichtsconsulente, leefstijlcoach & ervaringsdeskundige in afvallen en voeding.

Back to Blog

Je kunt me vinden op👇
0648275255